Ocene o Myceril

 • Zala
  Že prvo leto se borim proti glivicam in sem zato že preizkusil veliko sredstev. Toda večina zdravil deluje le navzven. Odločila sem se, da preizkusim kremo Myceril, in bila prijetno presenečena. Gel je začel delovati dobesedno od prvega nanosa. Do zdaj izdelek uporabljam le 2 tedna in že sem začutil pozitiven učinek.
  Myceril
 • Luka
  Krema Myceril je le čudež. Mikozo nog je pozdravil po mesecu uporabe. Noge še nikoli niso bile tako lepe. Orodje je super in ne bojim se ga priporočiti prijateljem.
  Myceril
 • Maja
  Za svojega moža sem naročila Myceril. Že vrsto let trpi za mikozo stopal. Česar le nismo poskusili. O zdravilu smo izvedeli po naključju od prijatelja. Odločili smo se poskusiti in nismo obžalovali. Mož je navdušen. Cena je vredna kakovosti. Vsem svetujem čudovito zdravilo, uživajte v učinku.
  Myceril
 • Jan
  Nikoli nisem naročil ničesar po spletu. A ko se je prijatelju pritožil zaradi mikoze, je svetoval kremo Myceril, ki jo je mogoče naročiti le prek uradne spletne strani. Napisala sem svoje ime in telefonsko številko in takoj so me poklicali. Naročilo je prišlo hitro. Gel uporabljam teden dni in mi je bil doslej zelo všeč.
  Myceril
 • Vebi
  Nisem ljubitelj zdravil, vedno raje uporabljam ljudska zdravila. A glivice me enostavno niso pustile živeti. Hči mi je svetovala, naj preizkusim Myceril. Ugotovila je iz pozitivnih kritik na internetu. Vse mi je bilo všeč. Sestava je naravna in krema res deluje. Noge so postale gladke in občutek utrujenosti je takoj izginil
  Myceril
Uporabniška ocena Myceril
4.4
12