Navodila za uporabo Myceril

Navodila za uporabo kreme Myceril

Kako pravilno uporabiti kremo Myceril

Večina uporabnikov kreme Myceril je navdušena nad učinkovitostjo naravnih sestavin, ki se v njej uporabljajo za izboljšanje sposobnosti kože za naravni boj proti bakterijskim in glivičnim okužbam. Glavni namen zdravila je zdravljenje mikoze nog, gel pa opravlja tudi druge naloge. Ekološka smetana:

  • Izboljša sposobnost kože za organski boj proti glivicam in bakterijam. Telo se začne samostojno boriti proti bolezni, kar nekoliko pospeši popolno okrevanje.
  • Po nanosu te kreme se bo vaša koža počutila prijetno na dotik.
  • Pomaga pri naravni dezinfekciji kože. Koža postane čista.
  • Koži odstrani neprijetne vonjave in ji daje prijeten vonj.
  • Pomaga pomiriti srbečo kožo z naravnimi izvlečki in sestavinami.

Indikacije in kontraindikacije

Ker krema vsebuje naravne in varne sestavine, so med indikacijami navedeni ljudje vseh starosti in različne stopnje razvoja bolezni. Izdelke lahko uporabljajo tudi otroci, vendar le pod nadzorom odraslih. Ni podatkov o kontraindikacijah in neželenih učinkih tega izdelka. Naravne sestavine pomagajo obvladati težavo in ne povzročajo dodatnih negativnih učinkov.

Kako uporabljati gel Myceril?

Navodila za uporabo so preprosta, zato vam ni treba izvajati zapletenih operacij. Izdelek preprosto nanesite na prste in nohtne plošče. Za dolgotrajen rezultat je bolje uporabiti zdravilo na tečaj.

Myceril lahko po ugodni ceni kupite na uradni spletni strani proizvajalcev v Sloveniji.