Izkušnja uporabe Myceril

Povratne informacije Katrin iz Berlina o učinku kreme Myceril

Izkušnje z Myceril od Katrin iz Berlina

Moje ime je Katrin in star sem 36 let. Rada bi delila svoje izkušnje z uporabo kreme Myceril. Trenutno živim v Berlinu v Nemčiji. Že dolgo trpim za mikozo na nogah. Žal pa nobeno od zdravil ni pomagalo. Učinek se pojavi več tednov in težava se ponovno pokaže. A po dolgem iskanju sem se odločila, da preizkusim kremo Myceril. O zdravilu sem izvedela od delovne kolegice, od katere sem po naključju izvedela, da se tudi ona že vrsto let bori z boleznijo. Kolega ni le svetoval glede kreme, temveč se je pogovarjal tudi o izkušnjah uporabe in kako uporabljati zdravilo. Izdelek je treba nanašati samo na nohtne plošče, pa tudi na celotno površino prstov in stopal. Ker sem že lahko dosegel želeni učinek, bi rad delil s pravili uporabe in podal kratek pregled učinkovitosti orodja in lastne vtise.

Kako uporabiti?

Pred nanosom kreme se prepričajte, da so območja, na katera želite nanesti Myceril, popolnoma čista in suha. Še bolje prej, si umijte noge in obrišite z brisačo. Nato na okuženo kožo nežno nanesite nekaj kreme in nežno vmasirajte. Postopek je treba ponoviti 30–35 dni pred spanjem.

Prvi dan

Fotografije pred in po uporabi izdelka, izkušnje z uporabo Myceril

Takoj po prvem nanosu kreme sem začutila, da bolečina mine. V zadnjem času so mi noge kar brnele in po nanosu izdelka je izginila utrujenost, kot bi bila ročno, pa tudi napetost.

Sedmi dan

Po tednu vsakodnevne uporabe sem začela opažati, kako razpoke na prstih izginejo. Koža je postala bolj gladka. Bolečine so popolnoma izginile in ostale so samo zunanje pomanjkljivosti. A se prijavi ni odrekla, saj navodila jasno govorijo o primeru uporabe tečaja.

Mesec

Po mesecu redne uporabe sem začutil, da se kapilarna cirkulacija izboljša. V nogah se mi je pojavila lahkotnost. Zunanje napake so izginile. Šest mesecev je minilo, gliva pa se ne vrača.